Fotografering af egen keramik

af 22. juni 2024

Jeg har altid elsket keramik, og har også altid elsket at fotografere keramik

Fotos af mine egen keramik

Nu hvor jeg selv er begyndt at lave keramik, tænkte jeg at det også var på tide at fotografere noget af det.
Så her er et udpluk af hvad jeg har lavet.
Jeg leger med mange forskellige teknikker, glasurer, udtryk og ikke to er ens. Det er fri leg uden tanke på at “producere” med et formål. Altså er det en hobby, akkurat ligesom fotografering var for mange år siden. Det er selvfølgelig fantastisk når ens hobby kan blive til ens levevej, men der er ikke den samme frihed, som når noget er ens hobby. Skal keramik være en fremtidig levevej eller fortsætte for sjov. Mon det kunne blive begge dele?

Hvis I mangler nyt visuelt materiale, vil vi her hos Overholdt.Photo elske at hjælpe Jer 

Her kan du se de nyeste blogindlæg

Lad billederne tale

Lad billederne tale

Vi har, hos Overholdt.Photo, stor erfaring med at få billeder til at tale. Her kan I læse lidt om, hvordan vi griber det an.Den visuelle identitet,...

læs mere